Καλωσήρθατε

H KAS Eλλάς A.E. είναι μια εταιρία εισαγωγής ιταλικού επίπλου γραφείου που από την ίδρυσή της το 1987 έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο του γραφείου ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες από τον εργασιακό έως τον διευθυντικό χώρο με έπιπλα γραφείου, βιβλιοθήκες, ρεσεψιόν, πολυθρόνες, σαλόνια, καθιστικά και διαχωριστικά.

 

Οι προτάσεις μας, που βασίζονται στο προσεγμένο design, στην εξαιρετική ποιότητα, στην εργονομία του χώρου και στην ιταλική φινέτσα, μπορούν να εξοπλίσουν άριστα το χώρο σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας αντάξιο των προσδοκιών σας.

 

Το δίκτυο διανομής της εταιρίας καλύπτει όλη την Ελλάδα, με εκθέσεις και εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας, εξυπηρετώντας τις ανάγκες σας σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε.

 

Tο σύνολο των μέχρι σήμερα απαιτητικών και πλήρως ευχαριστημένων από κάθε άποψη πελατών μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την τέλεια ποιότητα, τον λειτουργικό σχεδιασμό, το άψογο service και τις προσιτές τιμές μας.

You are here: ΚΕΝΤΡΙΚΗ